Workshops

Bent u uitgekeken op de serieuze en invoelende stijl van therapie/coaching?  Bent u er aan toe om uw clienten gewoon de waarheid te zeggen?  En snakt u ernaar om eens onbedaarlijk te lachen tijdens een coachingssessie?

Kortom, wilt u weer plezier hebben in uw werk als hulpverlener, ook al wordt u overladen met psychische ellende?  Dan is het tijd om kennis te maken met de provocatieve stijl.  Voor uw bedrijf of instelling kunt u dan rechtstreeks bellen met Wijnberg & Wijnberg voor een in-service kennismakingsdag (050-3113900).  De kosten voor een in-servicetraining worden in onderling overleg bepaald. Ook een dagdeel of een miniworkshop van anderhalf uur behoort tot de mogelijkheden. Wilt u als individuele deelnemer los inschrijven op een kennismakingsdag, dan kan dat via het IEP (Instituut voor Eclectische Psychloogie).

Elk kwartaal (september, januari, april, juni) wordt een introductiedag georganiseerd, en inschrijving geschiedt via http://www.iepdoc.nl  of via het secretariaat: 024-3230837.

Direct aanvragen

Schrijf u snel in voor een workshop

Aanvraagformulier